Παρασκευή 3 Μαΐου 2013

Ο ΑΘΗΝΑΓΟΡΑΣ ΣΚΙΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΟΜΑΔΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ


ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

Ο ΑΘΗΝΑΓΟΡΑΣ ΜΕ ΣΤΑΘΕΡΑ ΒΗΜΑΤΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΨΗΛΟΤΕΡΑ

Το Σάββατο 27-4-2013, διεξήχθη στην Αθήνα από την Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία, ο ετήσιος προκριματικός «αγώνας Μαθηματικών». Στόχος αυτού του αγώνα είναι η οριστικοποίηση των μαθητών που θα αποτελέσουν την Εθνική ομάδα, η οποία θα πάρει μέρος στην Βαλκανική Ολυμπιάδα Μαθηματικών. Οι μαθητές που συμμετείχαν στον προκριματικό ήταν 25 και επιλέχθηκαν μετά από τρεις Πανελλήνιους διαγωνισμούς τον «Θαλή», τον «Ευκλείδη» και τον «Αρχιμήδη».
Ανάμεσα στους εικοσιπέντε διαγωνιζόμενους ήταν και ο Ροδίτης μαθητής Αθηναγόρας Στυλιανός Σκιαδόπουλος. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα που δόθηκαν στην δημοσιότητα από την Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία ο Αθηναγόρας ήρθε πρώτος στον προκριματικό αγώνα με βαθμολογία 20/20. Κέρδισε έτσι επάξια την συμμετοχή του στην εξαμελή Εθνική Ομάδα Μαθηματικών.
Η υψηλή επίδοση του μαθητή μάς δείχνει τον βαθμό προετοιμασίας του και μάς κάνει αισιόδοξους για μια νέα μεγάλη επιτυχία στην Βαλκανική Ολυμπιάδα Μαθηματικών που θα διεξαχθεί στην Κύπρο στα τέλη Ιουνίου. Να θυμίσουμε ότι ο Αθηναγόρας έχει ήδη κατακτήσει χάλκινο μετάλλιο στην Βαλκανιάδα Νέων 2011, στους Μεσογειακούς Αγώνες 2012 και στην Διεθνή Ολυμπιάδα Μαθηματικών 2012. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στον Αθηναγόρα με συνεχώς καλύτερες επιδόσεις.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Η φωτογραφία μου
ΡΟΔΟΣ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ, Greece
ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ 35 85100 ΡΟΔΟΣ Πληροφορίες : 22410-70235 EMAIL: eme12nisou@gmail.com